menu
GameLab J32: Casademont Zaragoza-BAXI Manresa
GameLab J32: Casademont Zaragoza-BAXI Manresa
GameLab J32: Casademont Zaragoza-BAXI Manresa

GameLab J32: Casademont Zaragoza-BAXI Manresa

El BAXI Manresa vol seguir en la lluita pel play-off traient una victòria d'una pista on només ha guanyat una vegada. Els manresans s'enfronten al Casademont Zaragoza el diumenge a partir de les 12:30.

Divendres 3 de Maig de 2024 a les 16:22

Els manresans volen continuar ocupant posicions de play-off i mantenir la distància amb el Baskonia. Per fer-ho, hauran de treure una victòria en un dels escenaris més complicats pel BAXI Manresa a l'ACB, el Príncipe Felipe. A casa del Zaragoza, els catalans només han guanyat una vegada en les tretze ocasions que l'han visitat. A davant, estarà el Casademont Zaragoza, que amb una victòria veuria molt a prop la salvació. Els aragonesos ocupen la 13a posició amb un balanç d'11 victòries i 20 derrotes.

Qui aporta els punts al Zaragoza?

El Casademont Zaragoza manté actualment una mitja de 82 punts per partit. L'equip aragonès compta com a líder anotador amb Mark Smith. L'escorta nord-americà de 24 anys manté una mitja d'anotació de 12,8 punts per partit.

No obstant això, el Casademont Zaragoza està format per jugadors amb molta anotació com són Trae Bell-Haynes (12,6 punts), Mitchell Watt (12,5 punts), Santi Yusta(12,1 punts) o Thad McFadden (7,9 punts).

El duel: Bell-Haynes vs Robinson

Trae Bell-Haynes i Devin Robinson són els jugadors més valorats dels seus equips i peces claus de Casademont Zaragoza i BAXI Manresa respectivament. Són dos jugadors molt importants en la faceta anotadora. El base de l'equip aragonès nascut a Jamaica manté una mitja de 12,6 punts per partit, essent el segon màxim anotador dels de Porfirio Fisac. Per la seva banda, Devin Robinson és el màxim anotador dels manresans, anotant 14,5 punts cada duel.

Per aconseguir aquesta gran anotació els dos jugadors mantenen un alt percentatge d'encert en el tir interior, on Bell-Haynes manté una efectivitat del 54,9%, davant del 56% de Robinson.

Els dos jugadors reben un alt nombre de faltes, el que deriva en els següents percentatges d'encert des del tir lliure: Bell-Haynes 84,1% / Robinson 79,4%

Les grans estadístiques de Bell-Haynes i Robinson els col·loquen com als jugadors més valorats dels seus equips, amb Bell-Haynes amb 14,9 crèdits de valoració i Devin Robinson amb 15,8.

Els % de tir

El tir de 3: Casademont Zaragoza 34,7% / BAXI Manresa 31,6%

El tir de 2: Casademont Zaragoza 54,3% / BAXI Manresa 52,7%

El tir lliure: Casademont Zaragoza 75,2% / BAXI Manresa 75,8%

Els antecedents

El Príncipe Felipe és un escenari molt complicat per al BAXI Manresa. En un total de 13 visites dels catalans a la capital d'Aragó, només han aconseguit 1 victòria (1v-12d).

Aquesta única victòria dels del Bages davant el Zaragoza va ser la temporada 2020-21 amb un resultat de 102-103.

En la darrera visita dels homes de Pedro Martínez la temporada passada, els aragonesos van vèncer els manresans en un partit que va acabat 99-88.