menu
El BAXI Manresa cau a la pista d'un Zaragoza més encertat

Els bagencs es refan d'un mal inici i se situen a només dos punts al darrer quart, però no poden culminar la remuntada. Dani García, el més destacat.

Diumenge 5 de Maig de 2024 a les 15:26

90 Casademont Zaragoza I Bell-Haynes 15, Yusta 18, González 6, Sulejmanovic 11 i Watt 16; Kravic 3, Smith 9, McFadden 6, Delany 3 i Cuevas 3

80 BAXI Manresa I Dani García 14, Badio 14, Vaulet 6, Robinson 7 i Geben 9; Travanté 4, Taylor 9, Steinbergs 11, Sagnia 1, Mawugbe 2, Oriola i Dani Pérez 3

Parcials: 28-13, 14-17, 16-23, 32-27

El BAXI Manresa no va poder mantenir la bona línia dels darrers partits a domicili i va caure en una de les seves pistes més complicades, la del Casademont Zaragoza (90-80). Els bagencs es van poder sobreposar a una mala sortida i es van posar a dos punts al darrer període, però no van aconseguir culminar la remuntada.

Després d'uns primers instants amb igualtat i intercanvi de cistelles, als visitants els costava trobar cistella, i això ho va aprofitar el conjunt aragonès per obrir forat en l'electrònic i agafar una diferència important ja al final del primer quart (28-13).

En el segon els homes de Pedro Martínez seguien sense encert, però tot i això els locals no podien ampliar la diferència. Amb aquest panorama, els manresans van arribar vius a la mitja part de l'enfrontament, amb només dotze punts de desavantatge (42-30).

Tornant dels vestidors semblava que la tònica era la mateixa, amb un Zaragoza que mantenia una distància important en el marcador, però llavors els bagencs van incrementar la intensitat defensiva i això els va permetre clavar un parcial de 2-12 i tancar el tercer quart cinc punts per sota (58-53).

En els deu darrers minuts els visitants continuaven retallant i es van situar a només dos punts (63-61). No obstant, no van poder culminar la remuntada, i una nova escapada dels aragonesos els va deixar sense possibilitats de lluitar per la victòria als últims instants.

Dijous a partir de les 20:00 el BAXI Manresa disputarà el darrer partit de lliga regular al Nou Congost davant el Surne Bilbao Basket de Jaume Ponsarnau, Alex Renfroe i Melwin Pantzar.